Технічні характеристики стерилізатора ножів і яєць Hendi 281208:
- Стерилізація УФ-променями.
- Універсальний лоток для ножів і яєць з хромованої сталі.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі
- Час стерилізації: 150 сек.
- Автоматичне вимикання ламп при висуванні ящика
- Запобігання шкідливої дії UV-випромінення
- Дезінфекцію забезпечують 4 лампи, які випромінюють UV-промені (2 зверху і 2 знизу, по 15 Вт кожна)
- Одночасно дезінфікує 30 яєць або 8 ножів (мах. довжина 30 см)
- Габаритні розміри: 512x358x255 мм
- Потужність: 78 Вт
- Напруга 220 В
Стерилізатори – професійні прилади для дезінфекції ножів. Особливо потрібні в закладах громадського харчування, а також супермаркетах, де є свої кулінарні цехи.
Чистота ножів на професійній кухні – обов'язкова умова. На них при використанні накопичується не тільки бруд, а й хвороботворні бактерії, які можуть зашкодити здоров'ю клієнта. А це крах для закладу громадського харчування. Звичайне миття якісно ножі не очистить, тим більше від бактерій.