Поверхні для смаження


Поверхня для смаження Hurakan HKN-PSL550

Технічні характеристики поверхні для смаження Hurakan HKN-PSL550 Габарити 550*430*235 мм Тип поверхні: гладка Поверхня для смаження з нержавіючої сталі Корпус виготовлений з нержавіючої сталі Б...

4 033грн.

Поверхня для смаження Hurakan HKN-PSLR730

Технічні характеристики поверхні для смаження Hurakan HKN-PSLR730 Габарити 730*470*235 мм Тип поверхні: 1/3 рифлена; 2/3 гладка Поверхня для смаження з нержавіючої сталі Корпус виготовлений з не...

5 550грн.

Поверхня для смаження Apach APTE-77PL

Технічні характеристики поверхні для смаження Apach APTE-77PL Габарити 700*700*900 мм Гладка поверхня для смаження Виконання на відкритій базі Ємність для збирання жиру Країна-виробник: Італія ...

60 014грн.

Поверхня для смаження Apach APTE-77PLR

Технічні характеристики поверхні для смаження Apach APTE-77PLR Габарити 700*700*900 мм Комбінована стальна поверхня: ½ гладка+½ рифлена Виконання на відкритій базі Ємність для збирання жиру Кра...

63 862грн.

Поверхня для смаження Kogast EZ-T87/P-L

Технічні характеристики поверхні для смаження Kogast EZ-T87/P-L Габарити 800*700*900 мм Комбінована поверхня з чавуну: ½ гладка + ½ рифлена Рохмір поверхні 790*520 мм Виконання в одному корпусі ...

68 450грн.

Поверхня для смаження Apach APTE-47PL

Технічні характеристики плити електричної Apach APTE-47PL Гладка поверхня для смаження Габарити (ДхШхВ): 400х700х900 мм Потужність: 4 кВт Напруга: 380 В Виконання на відкритій базі Ємність для...

44 770грн.

Поверхня для смаження Hendi BLUE LINE 550 (203156)

Технічні характеристики поверхні для смаження Hendi BLUE LINE 550 (203156) Габарити 550*380*240 мм Тип поверхні: комбінована (ліва 259 мм – повністю гладка, права 259 мм – рифлена) Матеріал корпу...

13 135грн.

Поверхня для смаження Kogast EZ-T40L

Технічні характеристики поверхні для смаження Kogast EZ-T40L Габарити 400*600*310 мм Гладка поверхня з чавуну Рохмір поверхні 393*453 мм Ємність для стікання жиру Термічний запобіжник перегріва...

30 081грн.
Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)

ПОВЕРХНІ ДЛЯ СМАЖЕННЯ

Смажені страви є в меню будь-якого ресторану, кафе, бістро або їдальні. Для їхнього приготування використовуються два типи обладнання. Перший це промислові сковороди, місткі, з кришками. Вони можна гасити продукти, готувати у фритюрі. Другий тип – жарячі поверхні. По суті це відкриті плити без пальників, які дозволяють смажити продукти в малій кількості жиру.

ОСОБЛИВОСТІ ПОВЕРХОНЬ ДЛЯ СМАЖЕННЯ В УКРАЇНІ

Промислові пристрої для смаження продуктів відрізняються за видом поверхні, типу енергоносія, що використовується, а також за способом монтажу. Відповідно до першого критерію, пристрої можуть бути з поверхнею:

  • • гладкою;
  • • рифленою;
  • • комбінованою.

Гладкі поверхні – класичний варіант. Рифлені дозволяють готувати смажені страви з ефектом гриль. У третьому випадку поверхня поділена на дві зони, одна – гладка, друга – рифлена.

За типом енергоносія можна купити гарячу поверхню електричну або газову. Зазвичай споживачі обирають модель, виходячи з індивідуальних умов, у яких працює заклад комунального харчування, наявності газових чи електричних мереж. За типом монтажу пристрою бувають підлоговими та настільними. Перший вид апаратів – потужніший, другий – більш мобільний.

ПЕРЕВАГИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СМАЖЕННЯ

Професійні смажені поверхні мають низку істотних переваг, які дозволять власнику закладу громадського харчування прискорити процес обслуговування клієнтів, забезпечити високу якість страв. Серед головних плюсів:

  • • на одній поверхні можна готувати кілька страв;
  • • олії та жиру витрачається мінімум, що позитивно позначається на якості їжі та дозволяє заощадити кошти;
  • • продукти підсмажуються рівномірно, у яких зберігаються всі корисні речовини;
  • • поверхня легко очищується від жиру.

В інтернет-магазині Конвектомат можна купити поверхні для смаження різних видів. Їх можна легко почистити, вони не потребують додаткового обслуговування. Є моделі як з прямокутними, так і з квадратними платформами, завдяки наявності спеціальних бортиків жир під час готування не розбризкується. Пристрої максимально надійні та зносостійкі.