М'ясорубки
М'ЯСОРУБКИ
У меню більшості закладів громадського харчування є страви з фаршу – м'ясного, рибного. Щоб перемолоти інгредієнти, нераціонально використовувати звичайний побутовий прилад. Набагато швидше та якісніше це робить промислова м'ясорубка. Вона відрізняється великою потужністю та високою продуктивністю. Використовується не лише в кафе та ресторанах, а й у кулінарних цехах супермаркетів, харчових підприємствах, на м'ясорубку ціна доступна.
ОСОБЛИВОСТІ ЕЛЕКТРОМ'ЯСОРУБОК
Цей агрегат має більші габарити та більшу потужність, ніж побутовий прилад. Серед його особливостей:
- • сучасна подвійна чи потрійна система нарізки;
- • наявність жилівника та роздільника;
- • функція реверсу;
- • великий бункер завантаження.
У комплекті з електричними м'ясорубками поставляється велика кількість ножів, змінних решіток та насадок, що дає можливість регулювати ступінь подрібнення до консистенції, яка необхідна для конкретної страви. Ножі – самозагострювальні.
Корпус виробів виготовляється з антикорозійних матеріалів, що забезпечує їх зносостійкість. Також є захист від перевантажень і перегріву.
ПЕРЕВАГИ М'ЯСОРУБОК ПРОМИСЛОВОГО ТИПУ
Даний вид електромеханічного кухонного обладнання має безліч різних переваг. Серед основних із них:
- • професійна м'ясорубка здатна за короткий час переробляти велику кількість інгредієнтів (її продуктивність може становити від 25 до 1600 кілограмів м'яса чи риби, овочів на годину);
- • завдяки наявності реверсу такому агрегату під силу перемолоти тверде жилисте м'ясо, з хрящами або дрібними кісточками;
- • маса виходить оптимальною консистенцією.
Оскільки інгредієнти добре перемелюються, немає потреби розбирати апарат, щоб очистити ножі, шнек від плівок, жив, а це, в свою чергу, підвищує продуктивність.
Купити м'ясорубку в інтернет-магазині Конвектомат можна різних розмірів, представлені моделі з різною потужністю, кількістю додаткових функцій. Вся кухонна техніка – від відомих виробників, максимально надійна та функціональна.