Кип'ятильники


Електрокип'ятильник HURAKAN HKN-HVD10

Характеристики електрокип'ятильника HURAKAN HKN-HVD10 Об'єм: 7 літрів. Габарити: 245х245х425 мм. Продуктивність: 10 л/35 хвилин. Матеріал: нержавіюча сталь. Подвійні стінки. Тип подачі ...

2 442грн.

Електрокип'ятильник HURAKAN HKN-HVD15

Характеристики електрокип'ятильника HURAKAN HKN-HVD15 Об'єм: 9 літрів. Габарити: 245х245х495 мм. Продуктивність: 15 л/40 хвилин. Матеріал: нержавіюча сталь. Подвійні стінки. Тип подачі ...

2 590грн.

Електрокип'ятильник HURAKAN HKN-HVD25

Характеристики електрокип'ятильника HURAKAN HKN-HVD25 Об'єм: 14 літрів. Габарити: 315х315х490 мм. Продуктивність: 25 л/50 хвилин. Матеріал: нержавіюча сталь. Подвійні стінки. Тип подачі...

2 923грн.

Диспенсер для глінтвейна Hendi 240601 (електрокип'ятильник)

Характеристики диспенсера для глінтвейна Hendi 240601 (електрокип'ятильник) Об'єм 27 л Емальована ємність Некапаючий кран Ізольовані ручки Не придатний для підігрівання шоколаду Ідеально підхо...

3 737грн.

Кип'ятильник - заварник кави Hendi 211403

Характеристики кип'ятильника - заварника кави Hendi 211403 Об'єм: 9 літрів Ізольовані подвійні стінки з відполірованої нержавіючої сталі зменшують втрати тепла Термостат з плавним регулюванням те...

4 588грн.

Електрокип'ятильник HURAKAN HKN-HVD35

Характеристики електрокип'ятильника HURAKAN HKN-HVD35 Об'єм: 21 літр Габарити: 315х315х610 мм. Продуктивність: 35 л/68 хвилин. Матеріал: нержавіюча сталь. Подвійні стінки. Тип подачі вод...

3 145грн.

Електрокип'ятильник HURAKAN HKN-HVZ35

Характеристики електрокип'ятильника HURAKAN HKN-HVZ35 Об'єм: 10 літрів Габарити: 190х360х640 мм. Продуктивність: 35 л/годину Матеріал: нержавіюча сталь. Тип подачі води: підключення до водо...

11 655грн.
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

КИП'ЯТИЛЬНИКИ

Промисловий кип'ятильник - пристрій, призначений для професійної кухні, використовується в закладах громадського харчування. Від побутового кип'ятильника він відрізняється вищими технічними характеристиками.

КИП'ЯТИЛЬНИК ДЛЯ БАРУ: ОСОБЛИВОСТІ

Промисловий окроп - пристрій, призначений для професійної кухні, використовується в закладах громадського харчування. Від побутового кип'ятильника воно відрізняється вищими технічними характеристиками.

Цей агрегат має ряд характерних особливостей, які забезпечують його використання зручним у барах, кафе, закусочних. Серед них:

  • велика місткість;
  • висока потужність;
  • максимально швидке підігрівання води;
  • здатність підтримувати температуру на належному рівні протягом тривалого часу.

Професійний кип'ятильник здатний закип'ятити від п'яти до тридцяти літрів холодної води за кілька хвилин. Можна за допомогою спеціального перемикача налаштувати режими так, що температура води постійно підтримуватиметься на рівні, близькому до температури кипіння. Таким чином, ви зможете в будь-який момент подати клієнту каву або чай, не змушуючи його чекати, поки вода нагріється, також швидко обслуговуватиме велику кількість відвідувачів.

Моделі є заливні і проточні. У першому випадку вода заливається вручну, у другому вона подається безпосередньо із водопровідної мережі.

ПЕРЕВАГИ БАРНИХ КИП'ЯТИЛЬНИКІВ

Такі агрегати, незважаючи на високу потужність та продуктивність, відрізняються досить компактними розмірами, що дозволяє їх легко розмістити у будь-якому місці бару.

Виготовлені вони із високоміцних матеріалів та деталей, оскільки розраховані на високу інтенсивність експлуатації. При цьому ще й відносно мало споживають електроенергії.

Купити кип'ятильник в інтернет-магазині Конвектомат можна різних моделей. Всі вони – від відомих виробників, функціональні, легкі у догляді, зі зрозумілою системою управління, ергономічною формою та стильним дизайном.