Кип'ятильники
КИП'ЯТИЛЬНИКИ
Промисловий кип'ятильник - пристрій, призначений для професійної кухні, використовується в закладах громадського харчування. Від побутового кип'ятильника він відрізняється вищими технічними характеристиками.
КИП'ЯТИЛЬНИК ДЛЯ БАРУ: ОСОБЛИВОСТІ
Промисловий окроп - пристрій, призначений для професійної кухні, використовується в закладах громадського харчування. Від побутового кип'ятильника воно відрізняється вищими технічними характеристиками.
Цей агрегат має ряд характерних особливостей, які забезпечують його використання зручним у барах, кафе, закусочних. Серед них:
- велика місткість;
- висока потужність;
- максимально швидке підігрівання води;
- здатність підтримувати температуру на належному рівні протягом тривалого часу.
Професійний кип'ятильник здатний закип'ятити від п'яти до тридцяти літрів холодної води за кілька хвилин. Можна за допомогою спеціального перемикача налаштувати режими так, що температура води постійно підтримуватиметься на рівні, близькому до температури кипіння. Таким чином, ви зможете в будь-який момент подати клієнту каву або чай, не змушуючи його чекати, поки вода нагріється, також швидко обслуговуватиме велику кількість відвідувачів.
Моделі є заливні і проточні. У першому випадку вода заливається вручну, у другому вона подається безпосередньо із водопровідної мережі.
ПЕРЕВАГИ БАРНИХ КИП'ЯТИЛЬНИКІВ
Такі агрегати, незважаючи на високу потужність та продуктивність, відрізняються досить компактними розмірами, що дозволяє їх легко розмістити у будь-якому місці бару.
Виготовлені вони із високоміцних матеріалів та деталей, оскільки розраховані на високу інтенсивність експлуатації. При цьому ще й відносно мало споживають електроенергії.
Купити кип'ятильник в інтернет-магазині Конвектомат можна різних моделей. Всі вони – від відомих виробників, функціональні, легкі у догляді, зі зрозумілою системою управління, ергономічною формою та стильним дизайном.