Грилі контактні
ГРИЛІ КОНТАКТНІ
Грилі контактні - зручні та практичні кухонні пристрої для приготування страв у режимі гриль. Підходять не лише для закладів громадського харчування, а й для побутового використання.
ЕЛЕКТРИЧНІ КОНТАКТНІ ГРИЛІ: ПРИНЦИП ДІЇ
Процес приготування на грилі істотно відрізняється від приготування страв на плиті, в духовці. Продукти обробляються без контакту з вогнем, жаром або парою. При цьому термічна обробка здійснюється з двох сторін – інгредієнти контактують із двома нагрітими поверхнями.
ТЕНи відкриваються і закриваються за допомогою спеціальної ручки, випадкове захлопування виключено, цьому запобігає спеціальна противага. Нагрівальні поверхні можуть бути різними:
- • гладкими;
- • рифленими;
- • комбінованими.
Виготовляються ТЕНи або із чавуну, або зі склокераміки. Розміри пристроїв можуть бути різними. Є моделі, в яких поєднаний гриль і відкрита поверхня для смаження.
ПЕРЕВАГИ ПРИЖИМНИХ КОНТАКТНИХ ГРИЛІВ
За допомогою такої техніки можна готувати не лише смачні страви з характерним ароматом димку. Завдяки технології гриль:
- • у смажених стравах не накопичуються канцерогени;
- • у них менше жиру, оскільки він збирається у спеціальний піддон;
- • усі корисні речовини залишаються всередині.
Грилі контактні купити варто через їхню універсальність – на них можна готувати рибу, м'ясо, бутерброди, яєчню, гамбургери, чизбургери та багато іншого. При цьому за короткий час можна обслужити велику кількість клієнтів.
Пристрої практичні та надійні. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, ТЕНи, що нагріваються – з антипригарним покриттям. Також серед плюсів цієї техніки – компактність, їй знайдеться місце у будь-якому закладі фаст-фуду. Купити грилі контактні в інтернет-магазині Конвектомат можна різних моделей та конфігурації.