Блендери
БЛЕНДЕРИ
Блендери – незамінний пристрій на професійній кухні як кафе, ресторану, так і бару. Вони призначені для приготування коктейлів, мусів, соусів, паштетів та інших подрібнених та перебитих страв.
ПРОФЕСІЙНИЙ БЛЕНДЕР: ОСОБЛИВОСТІ
На відміну від побутових блендерів, барний агрегат більш потужний та зносостійкий, оскільки експлуатується інтенсивніше. Він здатний безперервно працювати протягом багатьох годин. Конструкція приладу складається з:
- • основи з електроприводом;
- • склянки-ємності з міцного матеріалу, що не б'ється;
- • кришки, що герметично закриває ємність;
- • ножів, які змішують компоненти та подрібнюють їх.
Керування може здійснюватися або за допомогою кнопок або за допомогою спеціальної сенсорної панелі. Є пристрої з одним, двома та трьома склянками, ємності бувають різного об'єму, такі блендери купити можна за доступною ціною. Ще один характерний момент досить широка основа агрегату. Вона не дає конструкції вібрувати під час роботи.
Як правило передбачено декілька режимів швидкості, а також високошвидкісний режим. Чим більша швидкість перемішування, тим ефективніше працює блендер для бару, оскільки він більше насичує рідину повітрям, утворюючи характерну пінку.
ПЛЮСИ ПРОМИСЛОВИХ БЛЕНДЕРІВ
Блендери, призначені для професійної кухні, відрізняються низкою істотних переваг. Серед них:- • безшумна робота;
- • найвища продуктивність;
- • велика кількість варіантів швидкостей;
- • наявність різних насадок.
Варто купити блендер в інтернет-магазині Конвектомат, якщо ви хочете швидко та без проблем обслуговувати чимало відвідувачів у барі. Зручно використовувати такий пристрій разом із міксером для молочних коктейлів.