Апарати Су Від (Sous Vide)


Контейнер для апарату Sous Vide (су від ) Apach ASV2

Характеристики контейнера для апарату Sous Vide (су від ) Apach ASV2 Габарити: 360х565х230 мм Емність для води GN 1/1 глибиною 200 мм Максимальний об'єм води - 34 л Комплектація: контейнер,...

7 437грн.

Водяна піч Hendi 225264 sous vide (су від )

Технічні характеристики водяної печі Hendi 225264 sous vide (су від) Габарити: 363x335x290 мм Температурний режим: 45-90°С Ємність 13 л Електронна панель управління Матеріал корпусу: хромова ст...

10 915грн.

Апарат низькотемпературного приготування Apach SOFTCOOKER WI-FOOD

Технічні характеристики апарату низькотемпературного приготування Apach SOFTCOOKER WI-FOOD Робоча температура 24...99,9°С Оптимальний робочий об'єм 80 л Габаритні розміри 155x203x377 мм Корп...

28 490грн.

Низькотемпературна піч Hurakan HKN-SV40

Характеристики низькотемпературної печі Hurakan HKN-SV40 Робоча температура: 5...99°С. Оптимальний робочий об'єм: 40 л. Габарити: 140x120x340 мм. Цифрова панель керування. РК-дисплей. Уні...

12 950грн.

Піч водяна Hendi 225448 sous vide (су від )

Технічні характеристики печі водяної Hendi 225448 sous vide (су від) Габарити 600х330х300 мм Об'єм 20л Електронна панель керування Безпечний зливний кран полегшує злив води з ванни Дуже точний...

16 465грн.

Апарат Sous Vide (су від) Apach ASV2

Характеристики апарату Sous Vide (су від) Apach ASV2 Максимальна робоча глибина 16,5 см Оптимальний робочий об'єм 50 літрів Автоматичне відключення при "холостому" використанні Циркуляційний на...

25 900грн.
Немає в наявності

Апарат Sous Vide (су від ) Hurakan HKN-SV15

Характеристики апарату Sous Vide (су від ) Hurakan HKN-SV15 Цифрова панель керування РК-дисплей Універсальне кріплення Налаштування температури в C° та F° Темпе...

6 660грн.
Немає в наявності
Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

АПАРАТИ СУ ВІД (SOUS VIDE)

Апарати Sous Vide – професійні кухонні агрегати, призначені для виготовлення продуктів у вакуумній упаковці. Технологія заснована на здатності води рівномірно та м'яко віддавати тепло продуктам. В результаті, вони зберігають максимум корисних речовин, смакових якостей, а також аромати приправ.

ОБЛАДНАННЯ СУ ВІД: ПРИНЦИП ДІЇ

Ці пристрої працюють з низькими температурами і забезпечують високу швидкість готування. Температура, як правило, не вище сімдесяти градусів.

Продукти попередньо нарізаються, приправляються спеціями, запаюються в пакети за допомогою вакуумного пакувальника, а потім закладаються в камеру апарату. Після приготування можна подавати до столу або заморозити для подальшого використання.

Переваг цієї техніки досить багато. Зокрема, варто купити обладнання Sous Vide, щоб:

  • • зберегти в продуктах (риба, м'ясо, овочі) максимум корисних речовин та вітамінів;
  • • підготувати їх для подальшого зберігання;
  • • прискорити обслуговування клієнтів.

Також серед плюсів цих агрегатів – делікатна обробка інгредієнтів, завдяки чому вони не пересихають і не пригорають, їхня клітинна мембрана не руйнується, що забезпечує соковитість страв. Одночасно в камері можна готувати кілька страв.

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНІКИ СУ ВІД

Апарат Су Від можна купити в інтернет-магазині Конвектомат різних моделей. Вони відрізняються потужністю, об'ємом камери. Вибір залежить від того, який потік відвідувачів у закладі громадського харчування. Найкомпактніші пристрої можна використовувати і в домашніх умовах.

Більшість сучасних пристроїв цього виду мають вбудовані програми, які дають можливість вибрати часовий режим приготування, виходячи з виду продукту чи рецепту.