Апарати шокової заморозки


Апарат шокової заморозки APACH SH05

Опис апарату шокового заморожування APACH SH05 Габаритні розміри (ДхШхВ): 750х740х850 мм. Місткість: GN1/1 – 5 шт або деко 600х400 – 5 шт. Продуктивність: - від +70 ° С до +3 ° С -20 кг, - від ...

76 590грн.

Апарат шокової заморозки APACH SH03

Технічні характеристики апарату шокової заморозки APACH SH03 Габаритні розміри 750х740х720 мм Розміри камери 600х400х280 мм Місткість GN1/1 – 3 шт або деко 600х400 – 3 шт Продуктивність - від + ...

64 084грн.

Шафа шокової заморозки Fagor ATA-061

Технічні характеристики шафи шокової заморозки Fagor ATA-061 Габарити: 900x870x1105 мм. Відстань між напрямними: 65 мм. Місткість: GN1/1 - 6 шт або деко 600х400 - 6 шт. Продуктивність: - від ...

189 477грн.

Апарат шокової заморозки APACH SH07

Технічні характеристики апарату шокового заморожування APACH SH07 Габаритні розміри (ДхШхВ): 750х740х1260 мм. Можна розмістити: GN1/1 – 7 шт або деко 600х400 – 7 шт. Продуктивність: - від +70 °...

124 801грн.
Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

АППАРАТИ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ

У закладах громадського харчування для зберігання продуктів використовуються не тільки холодильні та морозильні шафи, а й агрегати, що дозволяють охолодити і заморозити їх миттєво. Завдяки цьому в продуктах залишається максимум корисних речовин, вони зберігають свою текстуру, смак та аромат. Апарати шокового заморожування представлені різними моделями.

ВИДИ ТЕХНІКИ ДЛЯ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ

За допомогою цього холодильного обладнання продукти у великих обсягах за короткий час охолоджуються до температури +3 градусів або заморожуються до -25 градусів і нижче. Купити апарати шокового заморожування можна двох видів:

  • • бласт-чілери;
  • • бласт-фрізери.

Камери або шафи першого типу здатні швидко охолоджувати продукти, а другого працюють як в режимі охолодження, так і заморозки. Діапазон температур у них – найширший. Зокрема, можна охолодити їжу від 70 до 3 градусів тепла менше, ніж за дев'яносто хвилин, а заморозити за тієї ж максимальної 70-градусної температури, охолодивши до -18, за чотири години.

ПЕРЕВАГИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ

Тільки шокове заморожування зберігає практично всі поживні речовини продукту, смакові властивості. Зберігати його можна максимально довго, при цьому будуть дотримані всі санітарно-гігієнічні норми.

Також ви зменшите навантаження на кухарів під час пікових відвідувань у закладі громадського харчування – страви можна попередньо приготувати та заморозити шоковим методом, а потім просто обробити їх у пароконвектоматі.

Окупиться такий агрегат досить швидко – на апарат для шокового заморожування ціна доступна, при цьому він дає можливість заощадити час на охолодженні продуктів, а отже – і скоротити витрати на енергоресурси.

Апарат шокової заморозки купити в інтернет-магазині Конвектомат можна різних видів, це пристрої відомих та надійних виробників, зносостійкі, прості в управлінні та обслуговуванні.