Апарати шокової заморозки
АППАРАТИ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ
У закладах громадського харчування для зберігання продуктів використовуються не тільки холодильні та морозильні шафи, а й агрегати, що дозволяють охолодити і заморозити їх миттєво. Завдяки цьому в продуктах залишається максимум корисних речовин, вони зберігають свою текстуру, смак та аромат. Апарати шокового заморожування представлені різними моделями.
ВИДИ ТЕХНІКИ ДЛЯ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ
За допомогою цього холодильного обладнання продукти у великих обсягах за короткий час охолоджуються до температури +3 градусів або заморожуються до -25 градусів і нижче. Купити апарати шокового заморожування можна двох видів:
- • бласт-чілери;
- • бласт-фрізери.
Камери або шафи першого типу здатні швидко охолоджувати продукти, а другого працюють як в режимі охолодження, так і заморозки. Діапазон температур у них – найширший. Зокрема, можна охолодити їжу від 70 до 3 градусів тепла менше, ніж за дев'яносто хвилин, а заморозити за тієї ж максимальної 70-градусної температури, охолодивши до -18, за чотири години.
ПЕРЕВАГИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ
Тільки шокове заморожування зберігає практично всі поживні речовини продукту, смакові властивості. Зберігати його можна максимально довго, при цьому будуть дотримані всі санітарно-гігієнічні норми.
Також ви зменшите навантаження на кухарів під час пікових відвідувань у закладі громадського харчування – страви можна попередньо приготувати та заморозити шоковим методом, а потім просто обробити їх у пароконвектоматі.
Окупиться такий агрегат досить швидко – на апарат для шокового заморожування ціна доступна, при цьому він дає можливість заощадити час на охолодженні продуктів, а отже – і скоротити витрати на енергоресурси.
Апарат шокової заморозки купити в інтернет-магазині Конвектомат можна різних видів, це пристрої відомих та надійних виробників, зносостійкі, прості в управлінні та обслуговуванні.